Σελίδες

♪♫♪Τελευταίες Αναρτήσεις♪♫♪

♪♫♪Η καλύτερη πίτσα στην Αθήνα!♪♫♪

♪♫♪Ψάξτε όλα τα βίντεο εδώ(ΤΙΤΛΟΣ ή ONOMA)♪♫♪Εάν δεν υπάρχει ζητήστε μας να το βάλουμε!♪♫♪

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ & Η ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ ΣΤΟ "COLORADO" ΣΤΗ ΡΟΔΟ!

Ο Μανώλης Λιδάκης μαζί με την Νάντια Μπουλέ και επτά σολίστες μουσικούς θα παρουσιάσει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 στη μουσική σκηνή του Colorado μια μοναδική μουσική παράσταση!

Πόσοι Έλληνες τραγουδιστές αλήθεια θα μπορούσαν πραγματικά να καυχηθούν ότι μπορούν να ερμηνεύσουν το οτιδήποτε? Να αποδώσουν όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής χωρίς ποτέ να ξενίζουν στ’ αυτιά μας; Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που έκανε τον Μανώλη Λιδάκη να ξεχωρίσει από τα πρώτα βήματα της καριέρας του. Η εξαιρετική φωνή του, συνοδευόταν από τέτοια δύναμη και πάθος που έδινε στην κάθε του ερμηνεία μια απίστευτη αυθεντικότητα.

Είναι η φωνή που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας, είτε ζωντανεύει, στα τραγούδια του τον καημό του λαϊκού μας τραγουδιού, είτε τη φλόγα μιας σύγχρονης μπαλάντας, είτε την λεβεντιά της παραδοσιακής μας μουσικής.
Στο πρόγραμμα εκτός των μεγάλων επιτυχιών του τραγουδιστή, θα ακουστούν τραγούδια των Χατζηδάκη-Θεοδωράκη-Λοΐζου, αλλά και τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από τον δίσκο που ετοιμάζουν με τον συνθέτη και αποτελείτε από τραγούδια που ο Μανώλης πάντα ήθελε να ερμηνεύσει.

Μαζί του η Νάντια Μπουλέ, που σε σύντομο χρονικό διάστημα, απέδειξε εκτός του ότι είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στο χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης είναι και αξιόλογη και με μέλλον τραγουδίστρια.

Τηλ. Κρατήσεων-πληροφορίες: 22410 75120, 69342058181 Κος Μιχαήλ Ισκάς

27 ΙΑΝΑΟΥΑΡΙΟΥ 2012
"COLORADO"
ΡΟΔΟΣ
Τιμή εισόδου: 14 ευρώ
Είσοδος: 21.30

Colorado club
Ορφανίδου 57
Ρόδος

Πηγή:Διαβάστε περισσότερα εδώ...
♪♫♪Αν σου άρεσε,μοιράσου το με τους φίλους σου♪♫♪

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

♪♫♪Κάντε δωρεά και υποστηρίξτε τη σελίδα μας!♪♫♪

 
back to top